Useimmille ihmisille blogit ovat yleensä erittäin hyvä lukuviihteen lähde. On kuitenkin myös tärkeää ymmärtää, että on hetkiä, jolloin voit todella oppia niistä paljon. Tietysti tämä riippuu myös siitä, millaista sivustoa olet tekemisissä. Jos olet esimerkiksi kiinnostunut kodin remontoinnista, huomaat, että jotkut blogit ovat erittäin hyviä tarjoamaan lisätietoja tällaisista asioista. Niiden läpi käyminen valaisee sinua aina erilaisista asioista, joita voit odottaa prosessilta, sekä vinkkejä ja temppuja, joiden avulla saat sen toimimaan. Joitakin parhaita tällaisista blogeista ovat:
Katy Elliot
Mitä tulee kodin suunnittelupersoonallisuuksiin, Katy Elliot on luultavasti yksi menestyneimmistä. Hän on entinen House & Garden -lehden toimittaja ja työskentelee tällä hetkellä freelance-toimittajana. Hän pitää blogia, jossa hänellä on tietoja joistakin projekteista, joissa hän on mukana, joista yksi merkittävimmistä on 260 vuotta vanhan talon kunnostus Marbleheadissa. Blogissa on paljon yksityiskohtaista tietoa kodin remontin eri puolista. Vaikka et olisi erityisen kiinnostunut vanhan talon kunnostamisesta, se on todennäköisesti erittäin hyvä inspiraation lähde.
Pieni vihreä muistikirja
Tämä on Jenny Komendan ylläpitämä blogi, jossa on myös useita suunnitteluideoita, joita kuka tahansa voi hyödyntää kotiremontissa tai uutta kotia rakentaessaan. Ideat ovat hyvin ainutlaatuisia, ja käyttämällä niitä joidenkin päätösten pohjana teet niistä todennäköisesti hyvän idean. Joitakin ideoita, joita todennäköisesti löydät blogia käydessäsi, ovat ideoita ovien ja ikkunoiden valinnasta sekä niiden sovittamisesta kodin sisustukseen maksimaalisen vaikutuksen saavuttamiseksi.
Hyvä Talo
Tämä on Stacey ja Richard Haynesin ylläpitämä blogi. Toisin kuin useimmat muut suunnittelublogit, tämä ei ole ammattilaisten ylläpitämä, ja parilla on itse asiassa muita sitoumuksia (9-5 työpaikkaa). Tämä tarkoittaa, että he eivät keskity pelkästään suunnitteluun. Heidän ideansa esimerkiksi ovien ja ikkunoiden asennuksesta ovat kuitenkin erittäin mielenkiintoisia. Tämän blogin inspiraation etuna on, että olet varma, että kaikki mitä näet, on mahdollista ja sen voi tehdä halvalla.
Suunnittelun kriisi
Jos olet kiinnostunut suunnittelukollaaseista, jotka antavat sinulle laajan käsityksen asioista, kuten käytettävästä ikkuna- ja ovityyleistä, voit käyttää tätä blogia. Siinä on suuri määrä kuvia erilaisista sisustusprojekteista eri teemoilla. Voit käyttää sitä kaikenlaiseen inspiraatioon ikkunoiden ja ovien valinnasta oikean värimaailman valitsemiseen omaan projektiisi.
Nämä ovat vain muutamia blogeja, joihin voit vierailla, jos olet kiinnostunut suunnitteluideoista ikkunoihin, oviin tai mihin tahansa muuhun sinua kiinnostavaan kodin remontin elementtiin.