Jos harkitset vakavasti virtuaalisen avustajan palkkaamista auttamaan sinua seuraavassa projektissasi, teet todennäköisesti erittäin viisaan valinnan. Ne voivat tarjota erinomaisia kykyjä, jotka voivat lisätä arvoa ja säästää aikaa päivittäisissä rutiineissasi. Mutta sinun on mietittävä tarkkaan, ketä pyydät tulemaan kyytiin ja ojentamaan kätesi. Kun menet Odeskiin tai vastaaviin työpaikkailmoituksiin ja ilmoitat ensimmäisen työpaikkasi, saatat yllättyä siitä, kuinka monta innokasta hakijaa ilmaantuu. Koska kilpailu näistä rooleista tulee olemaan kovaa ja sinun on helppo joutua jonkin verran ylikuormittumaan sen seurauksena. Mutta jos valitset viisaasti, voit luoda liikesuhteen, joka todella auttaa sinua kehittämään omaa yritystäsi myöhemmin. Olemme valinneet 4 yleistä virhettä, joita ensivuokraajat yleensä tekevät, joten tarkista, voitko tehdä nämä muistiinpanot ennen ensimmäistä matkaasi virtuaaliassistenttien maailmaan.
Valmistelutyöt
Jos virtuaaliassistentti haluaa ymmärtää täysin hänen uuden roolinsa vaatimukset, sinun tulee pyrkiä laatimaan selkeät ja ytimekkäät ohjeet. Työkuvassa tulee esittää odotukset etukäteen, ja sinun on saatava osa persoonallisuudestasi esiin pääosassa. Näin hakija näkee, millainen työsuhde on edessään ja mikä on osallistumisen taso. Mutkamalla näitä yksityiskohtia voit tarkastella todellisia viestintäongelmia ennen kuin pääset liikkeelle.
Raha merkitsee
Virtuaaliavustajat työskentelevät mielellään pienemmällä palkalla kuin tavalliset urakoitsijat, mutta he eivät automaattisesti valitse halvimman tarjouksen tekijää. Saat sen, mistä maksat, ja jos rooli vaatii taitoa ja ymmärrystä, ota nämä huomioon lopullisessa valinnassa. Tutustu taitokokonaisuuksiin ja myös arvosteluihin ennen kuin teet valinnan.
Älä odota ihmeitä
Vaikka uusi virtuaaliassistenttisi saattaakin onnistua melko hienosti, yleensä syntyy ongelmia jossain vaiheessa. Heillä on oltava jonkinlainen koulutus omien järjestelmien kanssa, ja tämä vie vähän aikaa. Älä oleta, että heidän tapasi työskennellä on universaali ratkaisu. Selitä prosessejasi ja rohkaise heitä kysymään sinulta, jos he eivät ole varmoja kokonaisuudesta, lopulta asiat hyytyvät.
Jokapaikan höylä
Joillakin virtuaaliassistenteilla on jousissaan melkoinen määrä jousia, ja tämä on hyvä. Mutta jos etsit asiantuntijaa, yritä ehkä etsiä kaverit, joilla on vain muutama kyky profiilissaan. Etsi arvosteluja, jotka osoittavat, että VA voi tehdä juuri sen, mitä etsit. Tai muuten saatat päätyä tekemään työn heidän puolestaan. Kun suunnittelet koodausratkaisua pitkäaikaisille pysäköintipaikoille, varmista, että esität nämä vaatimukset työnkuvassasi.
Okei nyt?
Toivottavasti olemme havainneet sinulle yleisimmät virheet, joten lähde mukaan ja nappaa laadukkaat VA:t nyt!